קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ניוקי תפוחי אדמה

ניוקי תפוחי אדמה
אם יש לך חמאה, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, עלי מרווה קרועים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי תפוחי אדמה, ו ניוקי תפוחי אדמה.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר מניות בינוני ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי כ 2 אינץ'. מלח את המים ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים את תפוחי האדמה עד פירסינג בקלות עם מזלג, 12 עד 14 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את תפוחי האדמה ולייבש אותם בסיר על אש נמוכה, על 3 דקות. לדחוף את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון או ניתז תפוחי אדמה על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לאסוף את תפוחי האדמה לתוך תלולית ולעשות גם במרכז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
מפזרים חצי הקמח לתוך הבאר בעדינות להוסיף את הביצים, חלמון ביצה, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מערבבים את החומרים ביד עד לקבלת בצק רך. במידת הצורך, להוסיף יותר קמח, קצת בכל פעם, עד הבצק יש עקביות חלקה, רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
קמח קלות את משטח העבודה שלך ומחלק את הבצק לשש או שמונה מנות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מגלגלים את החלקים לחבלים בעובי 1 אינץ 'וחותכים את החבלים לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מגלגלים את הניוקי מעל מזלג לעצב אותם, אם תרצה. לאחר מעוצב, ניוקי ניתן לשמור, על תבנית אפייה מקומטת מכוסה באופן רופף, במקרר עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
כאשר אתה מוכן לשרת את הניוקי, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את הניוקי ומערבבים כמה פעמים כדי לצלול ולהפריד ביניהם. מבשלים ברתיחה עדינה עד שהניוקי רך ורק מתחיל לצוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
11
מסננים את הניוקי ביסודיות ומגישים עם רוטב או גבינה הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, להמיס 3/4 כוס (1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח עם 8 עלי מרווה טריים קרועים. מבשלים עד שהחמאה מעט משחימה ומריחה מטורפת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים את הניוקי בצלחת מנה ומפזרים 3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת-רג ' יאנו. כפית את החמאה החומה על הניוקי ומקשטים עם עלי המרווה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ניוקיניוקי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.