נייר אורז עוטף עם ירקות עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך סוכר, שמן שומשום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוטפת נייר אורז סלמון מעושן, עוטפת נייר אורז ירקות פריכים, ו נייר אורז טרי (אביב/קיץ) לחמניות W / עשבי תיבול וירקות ב (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מלאה במים חמים, להשרות 1 עטיפת נייר אורז במשך כ 20 שניות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להניח עטיפה על מגבת תה לספוג עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מעטפת העברה למשטח שטוח. על 1/3 מתחתית העטיפה, ליצור שורה ארוכה 3 אינץ 'על ידי הצבת כמה עלי כוסברה ואחריו קצת פלפל אדום, פלפל צהוב, אפונה שלג, פטריות, נבטי שעועית, אטריות כוסמת וג' ינג ' ר קטן. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פלפל צהוב
3 טיפות רוטב סויה
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כוסמת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
טבעות פלפל אדום מתוק
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
מפזרים את הדף 1/3 של עטיפת האורז עם זרעי שומשום שחור. בזהירות לקפל את החלק התחתון של עטיפת נייר אורז על הירקות. הפעל בצדדים ולהמשיך מתגלגל מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחור
שמן זית כתית מעולה, כתוספת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפונה גויה®
5
כדי לשרת, פרוס את הגליל לשניים על הטיה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
6
מגישים עם רוטב צ ' ילי כתום טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
3 מקלות בייגלה
1 כוס שום קצוץ
1
בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את שמן שומשום וחומץ יין אורז. לזרוק את האטריות כוסמת מבושל בתערובת שומשום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כוסמת מבושלת
קורצים שומשום לבן
מתכון לפיצוצ'רי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא יחד את כל החומרים בקערת ערבוב. אפשר לרוטב לעמוד במשך 30 דקות, כך שהטעמים יכולים להחדיר.