נפוליאון תאנים ומסקרפונה ג'ינג'י
תאנה ו Mascarpone ג'ינג'ר נפוליאון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 3528 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 242g של שומן למנה. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר מגובש, תאנים בשלות, גבינת מסקרפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם תאנים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו Mascarpone תאנה ו Gingered נפוליאון, שוקולד נפוליאון עם קרם Mascarpone ודובדבן קומפוט, ו עוגיות תאנים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים מאפה עם פינים מתגלגלים משוריינים על משטח מקומח קלות לתוך מלבן 15 על ידי 12 אינץ '(3/4 אינץ ' עבה) וקצוות לקצץ. חצי מאפה לאורך עם גלגל מאפה או סכין גדול כדי ליצור 2 (15 על ידי 6 אינץ') רצועות.
חותכים כל רצועה לרוחב ל 7 מלבנים שווים (עבור סך של 14). מסדרים מלבנים בשכבה 1 על 2 גיליונות אפייה גדולים ומקררים 20 דקות.
בעוד מאפה הוא מצמרר, לקצץ ולקצוץ 4 תאנים ומערבבים יחד עם מסקרפונה, זנגביל, סוכר, וניל. מילוי צונן, מכוסה.
מכסים מלבנים מאפים על 1 תבנית אפייה עם מתלה קירור מתכת גדול הפוך כדי משקל קל אותם, ואז אופים בשליש העליון של התנור עד הזהב מבושל דרך, 15 עד 18 דקות.
הסר מתלה בזהירות ולהעביר מאפה אפוי למדף אחר כדי להתקרר לחלוטין.
אופים מלבנים הנותרים, משוקלל עם מתלה (ודא שהוא מקורר), באותו אופן.
בעוד מאפה הוא אפייה, לחתוך תאנים שנותרו לאורך לפרוסות 1/4 אינץ ' עבה.
מורחים מילוי על 7 מלבנים מאפים העליון עם חצי תאנים פרוסות, חופפים אותם. אבק עם סוכר ממתקים. מכסים תאנים עם מלבנים מאפים הנותרים מלמעלה עם תאנים שנותרו, חופפים אותם. אבק עם סוכר ממתקים.