נקניקיה חריף ומרק תירס
נסו שעועית שחורה Cajun עם נקניק ותירס, מרק תירס Cajun, ו בישול איטי נקניקיה Cajun ומרק שעועית (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. andouille מתון או נקניק מעושן חריף אחר 0 חתיכות טופי הית' בר Cajun תיבול (כמו סטירה Ya אמא), או לטעום 1 כף. חומץ ביין אדום (1 קילו 12 אונקיה) יכול של עגבניות שלמות, ללא משיכה 1 חתיכות טופי הית' בר מים חמים (100°F) 1 2 כפיות אבקת שום פטרוזיליה מיובשת 6 שרימפס וורידים רוטב חריף ליד השולחן, אופציונלי 0 חתיכות טופי הית' בר מלח כשר, או לפי הטעם 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל קצוץ, קצוץ 5 סיבובים של מטחנת הפלפל, או לטעום 1 חתיכות טופי הית' בר מיץ לימון, אופציונלי 946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 1 קילוגרם תירס הקרנל כולו, ללא משיכה יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא D ' Alfonso-Curran Albarino. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
D ' Alfonso-Curran Albarino הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.