נקניקיות תירס באפלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות תירס באפלו. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך חמאה, רוטב ברביקיו מעושן, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו כלבי עוף באפלו, נקניקיות בסגנון באפלו, ו יום העבודה: נקניקיות, פופקורן באפלו, ופוטבול (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את קמח התירס, קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה קטנה, לשלב את הביצים, חלב חמאה jalapeo. באמצעות כף עץ, למזג את תערובת הביצים וחמאה מומסת לתוך החומרים היבשים, ערבוב רק עד לשלב ביסודיות.
בקצה הקצר של גיליון ארוך של נייר שעווה, צורה 1/3 כוס תערובת קמח תירס לתוך מלבן 4-by-6-אינץ'. שימו נקניקיית באפלו במרכז תערובת קמח התירס והרימו את נייר השעווה מעל הנקניקייה כדי להקיף אותו בקמח תירס. משוך את נייר השעווה סביב הנקניקייה ולחץ כדי לצפות את הבשר לחלוטין עם קמח התירס, מתגלגל עד מצופה באופן שווה.
הסר את נייר השעווה ולהגדיר את הכלב תירס על צלחת גדולה. חזור עם תערובת קמח תירס הנותרים ונקניקיות באפלו.
בסיר, לחמם 2 סנטימטרים של שמן עד מנצנץ. מטגנים את נקניקיות התירס 1 בכל פעם על חום מתון, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 3 דקות לכל צד.
מגישים חם עם רוטב ברביקיו.