נקניק אנדויל בגריל עם שרימפס, צדפות, מולים ושום עם לחם כפרי בגריל עם חמאת אנשובי
גשו לסופר וקנו מיץ צדפות, חמאת אנשובי, מולים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו צדפות חמאת שום בגריל, צדפות בגריל עם חמאת שום, ו רוטב שום-חמאה לצדפות, צדפות ומולים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את החמאה והאנשובי במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
גריל את הלחם עד חום זהוב קלות משני הצדדים, על 20 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר מן הגריל למרוח קצת חמאת אנשובי בצד 1.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
חותכים כל פרוסה לשניים, בעוד עדיין חם.
1
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברשת את הנקניק עם שמן וגריל עד חום זהוב משני הצדדים ופשוט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר למגש.
4
בקערה גדולה, לזרוק את השרימפס עם שמן, חמאת אנשובי, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. גריל עד חרוך מעט משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 1 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר את המגש עם הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מחממים כמה כפות שמן בסיר גדול על הסורגים של הגריל או המבער בצד של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום זהוב קלות. מערבבים את היין, מיץ צדפות וקורנית, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את הצדפות והמולים, מכסים את הסיר ומבשלים עד שכולם נפתחים, משליכים כל מה שלא נפתח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר עם כפית מחוררת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את הנקניקיות והשרימפס למרק ומבשלים 1 דקה. מערבבים את החמאה והפטרוזיליה ומבשלים עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להחזיר את הצדפות ומולים לסיר ומבשלים עד רק התחמם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מגישים בקערות גדולות עם הלחם בגריל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה