נקניק חם וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולה
נקניק חם סלט תפוחי אדמה עם ארוגולה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו עלי ארוגולה, חרדל דיז'ון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה חם עם ארוגולה, סלט תפוחי אדמה חם עם הליבוט וארוגולה, ו סלט תפוחי אדמה חם עם טאלג'יו וארוגולה.
הוראות
שלב תפוחי אדמה ו 1 עד 1 1/2 ליטר מים במחבת 5-6 ליטר; להביא לרתיחה מעל חום גבוה, ואז לכסות, להפחית את החום, ומבשלים רק עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
לנקז ולחזור למחבת. לנער בעדינות על חום בינוני עד הנוזל הוא התאדה, על 2 דקות.
מוסיפים שמן, חומץ, יין, שאלוט, 1 כפית מלח ופלפל; מערבבים בעדינות.
בינתיים, לשלב נקניקיות ומי כוס 1/3 במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני; לכסות ולבשל עד נקניקיות מוצקות לגעת, על 10 דקות.
יוצקים נוזל בישול לתוך מידה זכוכית 1 כוס; לרפרף את השומן ולהשליך. אתה צריך 1/4 כוס נוזלי; להוסיף מרק עוף במידת הצורך או להשליך הנותרים.
מקציפים חרדל לתוך נוזל נמדד עד חלקה.
הפעל נקניקיות מדי פעם במחבת מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, 5 עד 7 דקות.
העברה ללוח ולפרוס באלכסון על 1/4 אינץ ' עבה.
מוסיפים נקניקיות, נוזל בישול חם, פטרוזיליה, עירית, טרגון לתפוחי אדמה; מערבבים בעדינות.
מוסיפים ארוגולה ומערבבים בעדינות.