נקניק קייג'ון, פלפלים ובצל מעל אורז חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק Cajun, פלפלים, ובצל על אורז חום. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם שרימפס, קישואים, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו נקניק מעושן ופלפלים על פארינה אורז חום Cheddary, נקניק, פלפלים ובצל, ו נקניק, פלפלים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
חום ווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן; מבשלים בצל 2 דקות.
להוסיף פלפל; לבשל 2 דקות. מערבבים בקישואים; לבשל 2 דקות.
מוסיפים תיבול Cajun ומרק 1/2 כוס; לבשל 2 דקות.
להוסיף 1/2 כפית שמן לווק; לבשל נקניק 3 דקות.
להוסיף 1/2 הנותרים שמן כפית ווק; לבשל שרימפס 3 דקות.
מוסיפים 1/2 מרק כוס הנותרים, אורז, ירקות, נקניק; לבשל עד חם. למעלה עם פטרוזיליה; לשרת.