קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נתח שוקולד כפול-עוגיות בוטנים

נתח שוקולד כפול-עוגיות בוטנים
נתח שוקולד כפול-עוגיות בוטנים דורשות כ 20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 714 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנמנה, סודה לשתיה, סוכר מגורען ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: חמאת בוטנים-נתח שוקולד כפול-עוגיות פקאן, צרות כפולות שוקולד נתח חמאת בוטנים דבש עוגיות, ו עוגיות שוקולד חמאת בוטנים כפולה.

הוראות

1
מקציפים קיצור במהירות בינונית במיקסר חשמלי עד לקבלת קרם; מוסיפים חמאת בוטנים וסוכרים, מקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מקציפים יחד קמח ו -4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה, מכים היטב. מערבבים פנימה 1 כוס בוטנים ונתחי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
שום מולבןשום מולבן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מעצבים בצק לכדורים בגודל 2 אינץ ' (כ -2 כפות בצק כל אחת).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים, ומשטחים מעט.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים, בקבוצות, בחום של 375 למשך 12 עד 14 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על מחבת 1 עד 2 דקות; מוציאים לרשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי