סהרונים פיסטוק כתומים
סהרונים פיסטוק כתומים עשויים להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ממתקים סוכר, חלמונים ביצה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו סהרונים כתומים, סהרונים קוקוס כתומים, ו גלידת פיסטוק כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון). מערבבים בחמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק) עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך. היכו יחד חלמונים ו 3 כפות מים עם מזלג ומערבבים לתוך קמח (או דופק) עד משולב.
בעדינות לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, מערבבים (או דופק) ב 1 כף יותר מים. לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 8 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד ולחלק לשניים. טופס כל חצי לתוך ריבוע 4 אינץ'. לעטוף כל בניילון נצמד ולקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
חותכים את הקליפה, כולל הדורית הלבנה, מכתום עם סכין חדה וקוצצים דק. (שמור פירות לשימוש נוסף.) לשים לקלף בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן למלא במים.
מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה, ואז מרתיחים, חשופים, 10 דקות.
מביאים סוכר מגורען ומים (3/4 כוס) לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים.
מוסיפים קליפה לסירופ. בעדינות מבשלים, חשוף, עד פיל מתחיל להפוך שקוף וסירופ מצטמצם כ 2/3 כוס, 20 עד 30 דקות.
מסננים לקלף מסננת בסדר להגדיר מעל קערה, הזמנת 3 כף סירופ. מערבבים יחד קליפה, סירופ שמור, ופיסטוקים. מגניב לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
מרדדים חתיכת בצק 1 על משטח מקומח עם מערוך מקומח לתוך מלבן 15 על 12 אינץ'.
חותכים את 16 עד 20 סיבובים עם חותך עוגיות.
שים כפית קטנה מילוי על כל סיבוב, ואז מברשת קצה קלות עם מים לקפל בצק על מילוי כדי ליצור חצי ירח. לחץ על הקצוות כדי לאטום. לעצב כל אחד לחצי סהר על ידי דחיפת אצבע על אמצע הצד השטוח.
אופים 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
העברת עוגיות על קלף למדף להתקרר 2 דקות. לזרוק עוגיות חמות, כמה בכל פעם, ב ממתקים סוכר מעיל בנדיבות. מגניב לגמרי.
חזור עם הבצק שנותר (גיליון אפייה מגניב קו עם קלף טרי). אסוף שאריות פעם אחת עבור עוגיות נוספות אם תרצה.
* הבצק יכול להיות מקורר עד 1 יום או קפוא 2 שבועות. הפשרה במקרר. * עוגיות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.