סופלה דלעת מתובל עם בורבון ורוטב מולסה
סופלה דלעת מתובל עם בורבון ורוטב מולסה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 145 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, לקשט: סוכר ממתקים, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת מתובלת עם רוטב קרמל-בורבון, מאפינס דובשה דלעת מתובל, ו צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד חלב, קורנפלור, תבלינים, ו 1 כף סוכר מגורען בסיר כבד קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, מקציפים, ואז מבשלים, מקציפים, 2 דקות.
העברה לקערה גדולה וקריר לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשליש התחתון. חמאה ramekins ומעיל עם סוכר מגורען, לדפוק את עודף, ואז לשים במחבת אפייה רדודה גדולה.
לנצח חלבונים ביצה עם מלח בקערה גדולה אחרת באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר מגורען קצת בכל פעם, מכות, ואז להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשה, מבריק, 1 עד 2 דקות יותר.
מקפלים שליש מהלבנים לתערובת דלעת מקוררת כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מחלקים תערובת בין ramekins, mounding זה.
אופים סופלה עד נפוח וזהב, 18 עד 20 דקות. אבק עם ממתקים סוכר ומגישים מיד.
* תערובת דלעת (ללא חלבונים ביצה) ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר. * סופלה ניתן להרכיב 1 שעה לפני האפייה ולשמור במקפיא.•
סופלה אפוי יכול להיות repuffed במידת הצורך בתנור 204° 10 עד 12 דקות (לשרת במהירות, כפי שהם יתנוונו קצת מהר יותר בפעם השנייה).