קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

סופלה ליים

סופלה ליים
סופלה לימון דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת סוכר, פודינג וניל, סיד לחתוך דק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סופלה ליים, סופלה ליים, ו סופלה ליים עם פקאן Streusel.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. ספריי 4 (6-אונקיה) ramekins עם תרסיס בישול בטעם חמאה. מעיל קל בתוך ramekins עם סוכר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברנדירוטב ברנדי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד קרם סיד ופודינג וניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים חלבונים בקערה בינונית. השתמש במערבל חשמלי להכות חלבונים ביצה נוקשה, אבל לא יבש, פסגות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים 1/4 של חלבונים ביצה לתוך קערה עם תערובת סיד. תערובת כפית על קערה עם חלבונים ביצה בעדינות לקפל יחד עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לחלק בין ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים על גיליון אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות או עד עלה וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים מיד עם אבק של אבקת סוכר וחצי פרוסת לימון מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
פרוסת לייםפרוסת ליים

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Calvet Cremant דה בורדו ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Calvet Cremant de בורדו ברוט
Calvet Cremant de בורדו ברוט
גוף צהוב זהוב יפה עם בועות קנס מאוד מתמיד.אף אקספרסיבי של פירות צהובים ובריוש. חיך טרי ומאוזן.