סופלה מנדרינה
סופלה מנדרינה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 194 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קורנפלור, מים, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-10 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: Tangerine Semifreddo (סופלה מנדרינה קפוא), סופלה מנדרינה עם קולי הדר, ו Tartlets Tangerine-דייט עם קצפת חמאה וקצפת Tangerine Granita.
הוראות
בסיר 2 ליטר, מערבבים 3/4 כוס סוכר, המים, מיץ מנדרינה, מלח וג ' לטין. בקערה קטנה, להכות חלמונים ביצה מעט; מערבבים לתוך תערובת ג ' לטין.
חום רק כדי רותחים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח ומערבבים 1 דקה.
הסר מהחום. מערבבים ב 1 כף קליפת מנדרינה. מקררים 20 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם, רק עד תילי תערובת מעט כאשר ירד מכף. (אם התערובת הופכת עבה מדי, מניחים מחבת בקערה של מים חמים; מערבבים כל הזמן עד התערובת היא עקביות נכונה.)
הפוך 4 אינץ הלהקה של רדיד עובי משולש 2 אינץ ' ארוך יותר מההיקף של צלחת סופלה 6 כוסות. להאריך את המנה על ידי הבטחת הלהקה סביב הקצה החיצוני.
בקערה גדולה, להכות אבקת ביצה לבן ומים עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד קצף. לנצח 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להכות עד נוקשה ומבריק. אל תפרזי. מקפלים תערובת ג ' לטין לתוך חלבונים ביצה.
בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים קצפת לתערובת ביצה לבן. בזהירות להפוך צלחת סופלה. מקררים כ 8 שעות או עד סט.
במעבד מזון או בלנדר, מניחים אגסים קוצניים. לכסות ולעבד עד חלקה. לחץ באמצעות מסננת כדי להסיר זרעים. ב 1-סיר ליטר, לערבב אגסים, דבש קורנפלור. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים 1 קליפת מנדרינה כפית; מגניב.
רק לפני ההגשה, להסיר בזהירות הלהקה לסכל מן סופלה.
מגישים סופלה ברוטב. לאחסן במקרר.