קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סופלה פודינג הודי

סופלה פודינג הודי
סופלה פודינג הודי יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 454 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מולסה, קינמון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פודינג לימון סופלה, פודינג לימון סופלה, ו סופלה פודינג דלעת ודלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה וסוכר צלחת סופלה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
3
מניחים את קמח התירס בחלק העליון של הדוד הכפול, על מים רותחים, ובהדרגה מוסיפים את החלב הצרוב, ערבוב כל הזמן במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
4
הסר מן החום ומערבבים את החמאה, מולסה, תבלינים, מלח חלמונים ביצה. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מולסהמולסה
חמאהחמאה
תבליניםתבלינים
מלחמלח
5
בקערה נקייה, להכות את החלבונים ביצה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לתערובת הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להפוך את הבלילה לתוך עובש מוכן ואופים במשך 40 עד 45 דקות, עד נפוח וחום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
8
מאמר var
9
Type_27_data = {};
10
מאמר
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שאטו לה Grange קלינט בורדו Superiore. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.