קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

סטייק ברזל שטוח בגריל עם צ'ימיצ' ורי ותפוחי אדמה Fingerling

סטייק ברזל שטוח בגריל עם צ'ימיצ' ורי ותפוחי אדמה Fingerling
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק ברזל שטוח בגריל עם Chimichurri ותפוחי אדמה Fingerling. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית כתית מעולה, מלח גס ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
מערבבים את כל המרכיבים ברוטב צ 'ימיצ' ורי יחד בקערה בינונית ולא תגובתית ומניחים אותה בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
מניחים את תפוחי האדמה נקי fingerling בסיר גדול. ממלאים את הסיר עם מספיק מים כדי לכסות את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את המלח ומביאים את המים לרתיחה. אפשר לתפוחי האדמה להמשיך לבשל במשך 10 דקות, לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
4
מחממים את יצרנית פניני לחום גבוה.בעוד תפוחי האדמה מבשלים, ללטף את הסטייק יבש עם מגבות נייר ועונות שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מניחים את הסטייק על הגריל וסוגרים את המכסה. גריל סטייק עד doneness הרצוי, 137°f עבור נדיר בינוני (9 עד 11 דקות).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
תן לסטייק לנוח על קרש חיתוך נקי במשך 10 דקות לפני חיתוך. בזהירות לגרד את כל חתיכות סטייק שיורית עם מגרד גריל. שמור את העיתונות panini על.חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לאורך וזורקים אותם בשמן זית בקערה בינונית.סדר את תפוחי האדמה על העיתונות פניני, בצד לחתוך למטה. סגור את המכסה כך הצלחת העליונה נוגעת תפוחי אדמה מבלי ללחוץ עליהם. גריל תפוחי אדמה עד סימני גריל כהים מופיעים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עיתונות פניניעיתונות פניני
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
7
מגישים את הסטייק ותפוחי האדמה עם רוטב chimichurri.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.