קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

סטייק ופאי סטאוט אירי

סטייק ופאי סטאוט אירי
סטייק פאי סטאוט אירי הוא מתכון אירופאי המגיש 8. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 551 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. אם יש לכם בייקון, מאפה פאי כפול קרום, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 70%. הציון הזה די טוב. סטייק ופאי סטאוט אירי, סטייק ופאי סטאוט אירי, ו פאי הרועים האירי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מניחים קוביות סטייק על צלחת ומפזרים קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מניחים שומן חזיר ובייקון למחבת גדולה על אש בינונית; מחממים עד שהשומן נמס והבייקון מתחיל לרחוש. מערבבים קוביות סטייק מקומחות לבייקון ושומן חזיר חם ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהסטייק והבייקון משחימים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מעבירים את תערובת הסטייק לכלי קדירה גדול.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
5
מבשלים ומערבבים בצל ופטריות באותה מחבת על אש בינונית עד שהבצל משחים קלות והפטריות רכות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מעבירים לכלי קדירה עם תערובת סטייק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
7
מערבבים בירה אירית, פטרוזיליה, צימוקים וסוכר חום לתערובת סטייק. מכסים את הצלחת היטב בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
סטאוטסטאוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
אופים בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך והסטייק רך, בערך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
9
מוציאים את תבשיל הקדרה מהתנור ומעלים את הטמפרטורה ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
10
מרפדים צלחת פאי עמוקה בגודל 9 אינץ ' בקרום פאי ואופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מבושל חלקית ומשחים קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
11
כפית סטייק מבושל מילוי לתוך קרום פאי אפוי חלקית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
12
מכסים את מילוי הסטייק בקרום פאי שני; צובטים את הקרום העליון כנגד הקרום התחתון כדי לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
13
אופים פשטידה עד שהקרום העליון מזהיב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות את אוסף היהלומים של פרנסיס פורד קופולה מונטריי פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אוסף היהלומים של פרנסיס פורד קופולה מונטריי פינו נואר
אוסף היהלומים של פרנסיס פורד קופולה מונטריי פינו נואר
תווית הכסף פינו נואר בעלת צבע אודם עז וחושפת בושם מפתה של שזיפים אדומים, פרחים ותבלינים מתוקים. טעמים פזרניים של דובדבן שחור, דומדמניות כהות ותות ממלאים את החיך הקטיפתי בעוד תווים של אלגום ממשיכים לגימור הרך והאלגנטי.