קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

סטייק חצאית פרי פרי בגריל

סטייק חצאית פרי פרי בגריל
סטייק חצאית פרי פרי בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 475 קלוריות, 51 גרם חלבון ו-26 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש רסק עגבניות, בצל, פתיתי פלפל וחומץ. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-3 שעות ו-30 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 74%, וזה די טוב. מתכונים דומים: ירכי עוף פרי פרי בגריל, המבורגר חלומי ופורטובלו עם רוטב פרי פרי תוצרת בית, וסלט עוף פרי פרי עם תירס חרוך.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הצ'ילי והפלפל האדום על תבנית עם נייר אפייה, מערבבים עם 2 כפיות משמן הקנולה וצולים 20 דקות. לאחר שהתקרר מספיק כדי להתמודד, קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מחממים את כפית שמן הקנולה הנותרת במחבת על אש בינונית, מוסיפים את הבצל והשום ומזיעים עד לריכוך, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד לקבלת צבע בהיר, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
מערבבים את תערובת הפלפלים עם החומץ, מיץ הליים, המלח, הפפריקה ופתיתי הפלפל האדום במעבד מזון ומערבבים עד לאיחוד. בזמן שמעבד המזון פועל, הזרימו פנימה את שמן הזית באיטיות כדי להגיע למחית חלקה, בדומה למרקם של קטשופ. מניחים בצד 1/3 מהרוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מניחים את הסטייק ואת 2/3 הנותרים מהרוטב בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה מחדש; לזרוק לציפוי ולהשרות במקרר למשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
7
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מוציאים את הסטייק מהמרינדה, מייבשים בעזרת נייר סופג ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הסטייק במשך 4 עד 5 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
תנו לסטייק לנוח 10 דקות לפני שפורסים דק על הדגן.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10
מגישים עם הרוטב השמור בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק חצאיות בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. Poema Cavan Extra Dry עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
מציג ניחוחות פריכים של תפוחים ירוקים, גיר ופרחי אביב, וטעמי פירות טריים וחריפים בפה עם שמץ של מתיקות שמאוזנת היטב על ידי חומציות. אפרטיף נהדר, יין זה משתלב גם עם מנות ראשונות וטארטים מלוחים.