סטייק יבש עם סלסה פירות טריים
סטייק יבש עם סלסה פירות טריים עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 196 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם 4 כפית אורגנו, בצל, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, סלסה פירות טריים, ו בוריטוס הודו עם סלסה פירות טריים.
הוראות
כדי להכין סטייק, לשלב הראשון 7 מרכיבים; לשפשף באופן שווה על סטייק. מכסים ומקררים 2 שעות או לילה.
כדי להכין סלסה, לשלב בצל אדום, 2 מיץ כפות, ו 1/2 כפית מלח, משליך למעיל.
מערבבים מנגו ו-7 המרכיבים הבאים (מנגו דרך jalapeo) בקערה בינונית.
להוסיף תערובת בצל; לזרוק בעדינות לשלב.
מניחים סטייק על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול; לבשל 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים סטייק על מגש; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים באלכסון על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.