קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

סיני ספריבס # 5 עם טריאקי זיגוג

סיני ספריבס # 5 עם טריאקי זיגוג
סיני ספריבס # 5 עם טריאקי זיגוג נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 50 דקות. אם יש לכם צ'ילה, שומשום, ג' ינג'ר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. נסו ספריבס סיני, 1,2,3,4,5 ספריבס סיני, ו ספריבס סיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
משפשפים את הצלעות בכל רחבי אבקת חמשת התבלינים; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מסדרים את הצלעות בשכבה אחת במחבת צלייה וצולים לאט במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
להכנת זיגוג הטריאקי: בינתיים, בסיר, שלבו את רוטב הסויה, מיץ האשכוליות, רוטב הויסין, קטשופ, חומץ יין אורז, סוכר חום, צ 'ילה, שום וג' ינג ' ר על אש בינונית. מביאים לרתיחה איטית ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
ב -30 הדקות האחרונות של הבישול, הדביקו את הצלעות ברוטב הטריאקי. כאשר הם נעשים, חזיר יהיה להתרחק העצם ואתה תראה על 1/2 אינץ ' של עצם מראה. רגע לפני שאתם מוכנים לאכילה, הדביקו שוב את הצלעות ברוטב הטריאקי והדביקו אותן מתחת לצלייה למשך 5 עד 8 דקות כדי להפוך את הספריבס לחום קרום נחמד. (לפקוח עין על החבר ' ה האלה - צלעות ללכת מן פריך לחלוטין שניות שרופות לחלוטין.) להפריד את הצלעות עם קופיץ או סכין חדה, ערימת אותם על מגש, ושופכים על הרוטב הנותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
צלעות חילוףצלעות חילוף
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
קליברקליבר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מפזרים שומשום, כוסברה קצוצה ובצל ירוק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ