סירות ספגטי סקווש
סירות סקווש ספגטי עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני זה מגיש 6 ומחיר 65 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 2 גרם שומן , ובסך הכל 73 קלוריות . 58 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, גבינת מוצרלה רזה חלקית, פטריות ופטריות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 67% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ספגטי סקווש ספגטי , סלט סרטנים בסירות אבוקדו , וסירות פיצה קישואים .
הוראות
חותכים דלעת לשניים לאורך; לגרוף זרעים.
מניחים את הדלעת, הצד החתוך כלפי מטה, בתבנית אפייה. ממלאים את המחבת במים חמים עד לעומק של 1/2 אינץ'.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 30-40 דקות או עד לריכוך.
כשהוא מגניב מספיק כדי להתמודד, גורפים החוצה דלעת, מפרידים גדילים עם מזלג; מניחים קונכיות ומעוכים בצד.
במחבת מבשלים את בשר הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז.
מוסיפים את הפטריות, השום, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
להוסיף עגבניות; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים פנימה דלעת.
מבשלים, ללא מכסה, עד שהנוזלים מתאדים, כ-10 דקות. למלא קונכיות; מניחים בתבנית אפייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 15 דקות.
מפזרים גבינה; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.