סירי שוקולד דה קרם
סירי שוקולד דה קרם נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 204 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקו, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם.
הוראות
מניחים ביצים בקערה בינונית; מערבבים עם מקצף עד ביצים הם מכות קלות.
מערבבים חלב, סוכר, קקאו ומלח בסיר בינוני על חום בינוני. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם (כ -3 דקות).
מוסיפים וניל ושוקולד, מערבבים עד שהשוקולד נמס.
בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם 1/4 כוס לביצים, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת חלב במחבת, ערבוב עם מקצף לשלב.
יוצקים לתוך 8 (4-אונקיה) ramekins.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר ramekins מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. צ ' יל 8 שעות או לילה.