סיר איטי סיידר תפוחים חזיר מטוגן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות,אז נסו סיידר תפוחים בתנור איטי. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 374 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל קאיין, מלח ופלפל, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 76%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סיר איטי סיידר תפוחים חזיר מטוגן, סיידר תפוחים לבישול איטי משך חזיר, ו סיידר סיר איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו סיידר.
הוראות
מתבלים חזיר במלח ופלפל שחור.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש גבוהה. צורבים חזיר מכל הצדדים בשמן החם עד להשחמה, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים חזיר לתנור האיטי.
מנמיכים את טמפרטורת הכיריים לבינונית; מבשלים ומערבבים שאלוט וסלרי במחבת עד שהם מתחילים להתרכך, 3 עד 4 דקות.
יוצקים פנימה חומץ תפוחים ומבשלים, מגרדים את כל החלקים השחומים, עד שהנוזל כמעט מתאדה, 4 עד 5 דקות.
יוצקים תערובת שאלוט על כתף חזיר בסיר האיטי.
מוסיפים סיידר תפוחים, שיני שום ועלי דפנה. מכסים, מכניסים סיר איטי לנמוך ומבשלים עד שהמזלג רך אך לא מתפרק, בערך 6 שעות. הפעל חזיר מעל כל 1 עד 2 שעות.
מוציאים צלי חזיר לצלחת ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
יוצקים את הנוזל שנותר מהכיריים האיטיות דרך מסננת רשת דקה לסיר גדול; מניחים על אש גבוהה. מחק עלה דפנה ומוצקים אחרים. מביאים את תערובת הרוטב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, מרפרפים שומן מלמעלה, עד שהם מצטמצמים ל -1 / 4 מהנפח המקורי, כ -10 דקות.
מסירים את הרוטב מהאש ומערבבים פנימה חרדל דיז ' ון ופלפל קאיין. מקציפים לאט חמאה קרה עד להטמעה.
מפזרים עשבי תיבול טריים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/4 ומגישים עם רוטב שנמזג מעל.