קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

סלט אגס ואשכוליות עם סאקה גרניטה וסורבה אגס

סלט אגס ואשכוליות עם סאקה גרניטה וסורבה אגס
סלט אגס ואשכוליות אסיה עם סאקה Granitan וסורבה אגס עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, סירופ תירס, אשכוליות אודם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט אגס אסייתי לשניים, סלט אגס אנדיב ואסיאתי, ו סלט אגס אסייתי עם אגוזי פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 3/4 מים, סוכר, סירופ תירס, וקורט של מלח ב largesaucepan. מביאים לרתוח על mediumheat, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
חתיכות Addpear ומבשלים עד אגסים הם מכרז מאוד, ערבוב מדי פעם, 8 to10 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
העברת מעבד mixtureto ו מחית עד חלקה. תערובת Chillpear עד קר, על 2 שעות.
4
תהליך תערובת אגס ב creammaker קרח על פי ליצרניםמוסדות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
להעביר סורבה אגס כדי freezercontainer; לכסות להקפיא עד firm.DO קדימה: ניתן לעשות 3 ימים קדימה.שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1
לשפוך סאקה into8x8x2 אינץ צלחת זכוכית. כף 2 כף לתוך כוס רפרפת חסינת חום או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
2
מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
בואו לעמוד untilgelatin מרכך, על 10 דקות.
4
Pourenough מים למחבת קטנה לבוא 1 אינץ ' למעלה הצדדים; להביא לרתיחה. להפחית heatto נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים כוס עם תערובת ג ' לטין במיים חמים במחבת. מערבבים עד gelatindisolves ותערובת הוא נוזל, על1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר כוס עם תערובת ג ' לטין מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים תערובת ג ' לטין לתוך sakead ומערבבים להתמזג היטב. הקפאת sake mixtureuntil החברה, לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
1
שלב 1 1/2 כוסות מים 1/2 כוסות סוכר בסיר בינוני. Bringto להרתיח, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום. סירופ פשוט מגניב untiljust חם לגעת, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
3
בינתיים, לחתוך את הקליפה וממתקים לבנים מכל האשכוליות. עבודה מעל קערה tocatch juices ושימוש סכין חדה קטנה, cutbetween ממברנות לשחרר segmentsinto קערה. רבע אגסים אסיה הליבה, ולאחר מכן לחתוך לאורכו לפרוסות דקות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים לקערה עם אשכולית.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים סירופ פשוט חם על פירות.מכסים ומקררים עד מקורר היטב, על 2 שעות. לעשות קדימה: קומפוט יכול להיות עשה 6 שעות קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
CompoteCompote
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6
מסדרים 1 שכבה של פרוסות אגס פנימהכל 6 כוסות קוקטייל. למעלה כל אחד עם1 שכבה של מקטעי אשכוליות. כפית 2 כפות סירופ מתערובת פירות. לגרד מזלג על כל גבישי טופס granitato סאקה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
7
מניחים כפית גדולה ofgranita על גבי פירות בכל כוס. למעלה eachwith 1 שכבה נוספת של פרוסות אגס, אזלאייר של מקטעי אשכוליות ו כף סורבה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
סורבהסורבה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מקשטים עם fronds שומר, ifdesired, ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.