סלט אורז צונן
סלט אורז קר יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא מוצרי חלב ולקטו-אובו שחיפשתם. תמורת 96 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. הוא מתאים היטב כמתכון ראשוני. אם יש לכם זיתים ממולאים ברוטב פימיינטו, אבקת קארי, לבבות ארטישוק כבושים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא קלע בול. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 26% , וזה לא כל כך מדהים. מרק אבוקדו ומלפפון קר עם סלסה של שרימפס וצדפות , מרק אבוקדו ומלפפון קר עם גבינת עיזים טרייה , ומרק שומר קר עם גרידת תפוז דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הכינו את תערובת האורז לפי הוראות היצרן, אך ניתן להחליף כפית שמן בחמאה לפי ההוראות הנדרשות. קררו.
מוסיפים את הזיתים, הבצל הירוק והפלפל הירוק; מערבבים היטב.
חותכים את הארטישוקים לרבעים ומוסיפים לתערובת האורז; מניחים בצד. בקערה קטנה, מערבבים את המיונז, אבקת הקארי והמרינדה ששמרנו; מערבבים היטב.
יוצקים על תערובת האורז; מערבבים היטב. מכסים ומקררים לפחות שעתיים.