סלט אנדיב ובייקון עם רוטב אבוקדו
סלט אנדיב ובייקון עם רוטב אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 844 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם שאלות, שמן צמחי, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט אבוקדו ובייקון אנדיב עם רוטב ראנץ ' צ'יפוטלה, סלט אנדיב עם בייקון, גורגונזולה ואבוקדו, ו סלט אנדיב וגזרת נחלים עם רוטב סיידר בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב את האבוקדו עם חלב חמאה, חומץ, שאלוט, פטרוזיליה ושום תהליך עד חלקה. עם המכונה על, להוסיף את שמן צמחי בזרם דק ולעבד עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל לבן.
מחממים את broiler ומניחים מתלה 8 אינץ ' ממקור החום. ב 2 מחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה, מפנה פעם אחת, עד השחמה פריך, על 6 דקות.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר, ואז לשבור אותו לחתיכות 1 אינץ'.
מברשת את הלחם משני הצדדים עם שמן זית צלוי עד קלוי, כ 45 שניות לכל צד.
חותכים כל פרוסה בחצי באלכסון.
בקערה גדולה, לזרוק את endives עם 1/4 כוס של עירית והבייקון.
מוסיפים 1/2 כוס של ההלבשה וזורקים עד מצופה באופן שווה; מקררים את ההלבשה הנותרת לשימוש בתוך 3 ימים. מתבלים את הסלט במלח ופלפל. מסדרים את הטוסט על 4 צלחות גדולות. תלוש את הסלט למעלה ותכניס את טריזי האבוקדו.
מפזרים את הסלט עם הנותרים 1 כף של עירית ומגישים.