קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

סלט אספרגוס עם אגוזי מלך קלויים וגבינת עיזים

סלט אספרגוס עם אגוזי מלך קלויים וגבינת עיזים
צריך תוספת ללא גלוטן, ראשונית וצמחונית? סלט אספרגוס עם אגוזי מלך קלויים וגבינת עיזים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 289 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם טרגון, מלח ופלפל, גבינת עיזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס בלסמי קלוי עם גבינת עיזים ואגוזי מלך קלויים, אספרגוס קלוי עם גבינה כחולה ואגוזי מלך קלויים, ו דלורית קלויים עם ירקות סלק, גבינת עיזים, אגוזי מלך קלויים ונענע.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה קטנה ואופים במשך 8 דקות, או עד קלוי קל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מעבירים לצלחת להתקררות ואז שוברים את אגוזי המלך לשניים לאורכם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4
בינתיים, במחבת קטנה, צולים את זרעי השומר על אש גבוהה בינונית עד שהם ריחניים וזהובים, כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים למשטח עבודה ומניחים להתקרר ואז קוצצים דק.
6
יוצקים 1/2 אינץ ' מים לסיר גדול המצויד בסל קיטור גדול ומביאים לרתיחה. השלך את הקצוות הקשים מהאספרגוס והוסף את החניתות לספינת הקיטור; מכסים ומאדים על אש גבוהה עד שהם רכים בלבד, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מעבירים את האספרגוס למגבות נייר ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
תנו לאספרגוס להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז חתכו באלכסון לאורכי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
9
בינתיים, בקערה גדולה, הקציפו את שמן הזית עם החומץ, הבצל הירוק, הטרגון, הנענע וזרעי השומר הקצוצים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים לקערה את האספרגוס והאגוזי מלך וזורקים בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים את גבינת העיזים. מתבלים במלח ופלפל, מעבירים לצלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזיםגבינת עיזים
12
המלצת יין: כדי להתמזג עם האספרגוס ולהשלים את גבינת העיזים החמצמצה, לכו על סוביניון בלאן ניו זילנדי עסיסי, כמו למשל הפח הפרטי של וילה מריה 2002.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)