סלט ביצים
סלט ביצים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 8 . אם יש לכם ביצים, שמיר חמוצים להתענג, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו סלט מקרוני ביצה מתובל, כריך סלט ביצים בריא, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים בסיר בינוני. (הם צריכים לשבת בשכבה אחת.)
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות אותם על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להסיר את המחבת מהחום, לכסות עם מכסה הידוק, ולתת את הביצים לשבת במים החמים במשך 8 דקות.באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים לקערה גדולה ולמלא את הקערה עם מים קרים מספיק כדי לכסות את הביצים בכמה סנטימטרים. בעדינות לפצח את הפגזים נגד הצד של הקערה.
תן לביצים לשבת במים עד שיתקררו, בערך 30 דקות.כאשר הביצים מתקררות, לנקז אותם ולמחוק את הקערה. לקלף את הביצים, לשטוף את כל פיסות פגז, לחתוך אותם לשניים, ומניחים בחזרה בקערה הגדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה או מזלג, מועך את החצאים לחתיכות קטנות.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.