קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט בשר תאילנדי מ ' טעם מרבי

סלט בשר תאילנדי מ ' טעם מרבי
סלט בקר תאילנדי מ ' טעם מקסימלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך רוטב סויה תמרי, שן שום, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תפוחי אדמה קלויים לימון מ ' טעם מרבי, בייקון וביצים ממולאות מ ' טעם מרבי, ו תרד מוקרם עם קושו הדר מ ' טעם מרבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הבשר על קרש חיתוך ולהסיר כל עור כסף או חתיכות גדולות של שומן חיצוני.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
חותכים רשת crosshatch לחלק העליון של הבשר, חיתוך על 1/2 אינץ '(13 מ "מ) עמוק ולהשאיר על 1/2 אינץ' (13 מ " מ) בין השורות. הפוך את הבשר וחזור על הקרקעית, נזהר לא לחתוך את כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
בקערה קטנה, לשלב את השום, jalapeño, ג ' ינג ' ר כבוש, ורמוט מתוק, רוטב סויה, ורוטב דגים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
רוטב דגיםרוטב דגים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ורמוטורמוט
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שים את הבשר לתוך שקית zip-top בגודל גלון ולהוסיף את המרינדה. לסחוט את האוויר העודף ולאטום את התיק. להפוך את התיק על כמה פעמים, כך הבשר מצופה באופן שווה. מקררים את הבשר בתיקו על צלחת אפייה או צלחת גדולה לפחות 24 שעות ועדיף 48, הופכים את הבשר מעל פעמיים ביום, כדי לאפשר את הטעמים להיספג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
הפוך את הסלט: היום אתה מתכנן לבשל את הבשר, לגרר את ההתלהבות מן האשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
להעביר את ההתלהבות למיכל קטן, כיסוי, ושמורה במקרר. השתמשו בסכין כדי לחתוך את החלק העליון והתחתון מכל אשכולית, ולחשוף את החלקים הפנימיים. העמד את האשכולית על קרש חיתוך וקלף את העור, חותך אותה מלמעלה למטה, בעקבות עקומת הפרי. לאחר כל המעשר הוסר, להחזיק את האשכולית מעל קערה קטנה ולהשתמש סכין קילוף לחתוך בין הממברנות ולשחרר את הקטעים, לתת להם טיפה לתוך הקערה. לסחוט את הקרומים הנותרים על המקטעים, לתפוס את המיץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר את קטעי האשכוליות מהקערה, לחתוך אותם לשלישים, להעביר לקערה אחרת, ולהניח בצד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את סוכר כף היד, חומץ אורז, רוטב דגים ומלח לקערת מיץ אשכוליות. מערבבים כדי לפזר את המלח והסוכר. החזירו את חלקי האשכוליות לקערה. לקלף את פפאיה לחתוך אותו חצי לאורכו, ולהסיר את הזרעים. תשתמש במנדולינה כדי לחתוך את הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
רוטב דגיםרוטב דגים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
סוכר כף ידסוכר כף יד
אננס רגילאננס רגיל
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את הפפאיה לויניגרט האשכוליות ומערבבים כדי להתמזג עם קטעי האשכוליות. מכסים את הסלט ומילואים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
אננס רגילאננס רגיל
10
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את הבשר מן המרינדה ולהסיר כל פרוסות שום או jalapeño שעשויים להיות דבוקים אליו. מתבלים את הבשר במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
הוסף 1/4 אינץ '(6 מ " מ) של שמן לתחתית המחבת החמה וכאשר השמן מנצנץ, להחליק את הבשר לתוך המחבת. הפעל את החום עד בינוני. מבשלים את הבשר במשך 30 שניות בעדינות להעיף אותו. מבשלים 30 שניות בצד השני והופכים את הבשר שוב. חזור על תהליך זה עד הבשר מבושל במשך 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
בעוד הבשר מתבשל, לשים חצי עלי כוסברה על מגש גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר. כאשר הבשר סיים בישול, להעביר אותו מהמחבת על המיטה של עלי כוסברה. מכסים את החלק העליון של הבשר עם עלי הכוסברה הנותרים ולאחר מכן הופכים מגש גדול על הבשר כדי להחזיק בחום בזמן שהוא נח.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
תנו לבשר לנוח לפחות 5 דקות; החום ישחרר את השמנים בעשבי תיבול והם יחדרו לבשר בזמן שהוא נח.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
15
הסר את הצלחת העליונה ולהעביר את הבשר, עדיין מכוסה עלי כוסברה, ללוח חיתוך. לגלף את הבשר לפרוסות, חיתוך נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
16
שים את הבשר על מגש הגשה ולהוסיף כל מיץ ושאריות כוסברה מלוח החיתוך או צלחת המנוחה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
17
מוסיפים את גרגר הנחלים לסלט הפירות במרינדה ומערבבים בעדינות לשלב. לטעום ולהוסיף קמצוץ מלח במידת הצורך. מסדרים את הסלט על הבשר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.