קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות4
ציון בריאות44
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט דלעת חמאה קלוי עם ויניגרט סיידר חם

סלט דלעת חמאה קלוי עם ויניגרט סיידר חם
סלט דלורית קלוי עם ויניגרט סיידר חם נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה סביב 43 דקות. אם יש לכם סירופ מייפל, חומץ סיידר, פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 96%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: סלט דלעת חמאה קלוי עם ויניגרט סיידר חם, סלט דלעת חמאה קלוי עם ויניגרט סיידר חם, ו סלט דלעת וקייל קלוי סיידר עם ויניגרט סיידר תפוחים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את דלעת החמאה על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים 2 כפות שמן זית, סירופ המייפל, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל וזורקים. צולים את הדלעת במשך 15 עד 20 דקות, הופכים פעם אחת, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את החמוציות למחבת במשך 5 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בזמן שהדלעת צולה, שלבו את סיידר התפוחים, החומץ והשאלוט בסיר קטן והביאו לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים 6 עד 8 דקות, עד שהסיידר מצטמצם לכ-1/4 כוס. את החום, לטאטא את החרדל, 1/2 כוס שמן זית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מניחים את הארוגולה בקערת סלט גדולה ומוסיפים את תערובת הדלעת הקלויה, אגוזי המלך והפרמזן המגורד. כף מספיק ויניגרט מעל הסלט כדי להרטיב ולזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מפזרים מלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות