סלט הפסטה הצבעוני של הופ
. אם יש לכם אפונה, חרדל, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט פסטה צבעוני, סלט פסטה ספירלה צבעוני, ו סלט פסטה צמחוני צבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את הפסטה, וחוזרים לרתיחה. טבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, על 8 דקות. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב מסננת להגדיר בכיור; להפריש להתקרר לחלוטין.
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיף את הברוקולי, להתאושש, קיטור עד ירוק בהיר עדיין פריך, על 2 דקות.
הסר את הברוקולי ולשטוף היטב עם מים קרים עד קר; לנקז.
מערבבים יחד את הבצל, פלפל ירוק, פלפל אדום, פסטה מקוררת, ואת ברוקולי מקורר בקערה גדולה.
מקציפים יחד את המיונז, רוטב חומץ יין אדום, חרדל יבש.
יוצקים את הרוטב על פסטה וירקות; מערבבים לשלב. מכסים ומקררים בין לילה.