קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ורמיצ'לי

סלט ורמיצ'לי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט ורמיצ'לי. מתכון זה מכין 6 מנות עם 236 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם בצל, עגבנייה, תערובת תיבול לסלט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 35%. נסו ורמיצ'לי עם עגבניות, זיתים וצלפים (ורמיצ' לי אלה פוטנסקה), סלט ורמיצ'לי, ו סלט עוף ורמיצ'לי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, מבשלים פסטה עד אל דנטה, שוטפים במים קרים ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בקערה גדולה שלבו את הפסטה, העגבנייה, הפלפל, הזיתים והבצל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
זיתיםזיתים
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
הקציפו יחד את תערובת תיבול הסלט ואת רוטב הסלט החריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלטרוטב לסלט
תערובת תיבולתערובת תיבול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
יוצקים מעל סלט וזורקים בעדינות. מקררים 4 שעות או לילה כדי למזג טעמים.