סלט טונה וקוסקוס ישראלי
גשו לסופר וקנו צלפים, שמן זית, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו סלט קוסקוס ישראלי, סלט קוסקוס ים תיכוני, ו סלט קוסקוס ישראלי מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר בגודל בינוני.
מוסיפים את הקוסקוס ומפחיתים את החום לנמוך מאוד. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 12 עד 15 דקות, עד הקוסקוס הוא פשוט רך. (אני מושך את הסיר חצי מהחום.)
בינתיים, לשלב את הטונה, גרידת לימון, מיץ לימון, שמן זית, צלפים, זיתים, פלפלים אדומים, שום, 1 כף מלח, ו 1 1/2 כפיות פלפל שחור בקערה גדולה.
יוצקים את הקוסקוס החם לתערובת ומערבבים היטב. מכסים ומניחים בצד במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם. רק לפני ההגשה, מערבבים את הבצל הירוק, בזיליקום, מיץ של לימון 1/2, ועוד 1 כפית מלח. טעם לתבלינים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.