סלט לובסטר ועשב בסגנון תאילנדי עם אפוני הצמד ומלפפון מלוח
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם צנוברים, קטף בשר לובסטר מ 1 לובסטר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חציל צלוי בסגנון תאילנדי ואפונה הצמד עם רוטב קוקוס-בוטנים, הצמד אפונה עם מלפפון וג'ינג'ר, ו סלט מלפפון בסגנון תאילנדי-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לובסטר לחתיכות 1/2 אינץ מחוספס. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. לזרוק מלפפון עם 1/2 כפית מלח כשר במקום מסננת או מסננת בסדר להגדיר מעל קערה לניקוז.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בלאנש את האפונה הצמד עד שהם בצבע ירוק בהיר אבל עדיין מאוד פריך, על 1 דקה.
הסר מן הסיר עם מסננת רשת בסדר או עכביש מתכת לרוץ מתחת למים קרים עד מקורר היטב. יבש על מגבות נייר ומוסיף לקערה גדולה. יש לשטוף מלפפונים, יבש היטב, ולהוסיף קערה.
מערבבים צ ' ילי, שום, סוכר, רוטב דגים ומיץ ליים בקערה בינונית ומקציפים עד שהסוכר מומס.
מוסיפים לובסטר, בזיליקום, כוסברה, שאלוט, שרימפס מיובש וצנוברים לקערה עם מלפפונים ואפונה הצמד.
תוסיף חצי מהרוטב ותזרוק למעיל. טעם סלט ועונה עם יותר רוטב לפי הצורך.