סלט לחם עם דובדבנים, ארוגולה וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט לחם עם דובדבנים, ארוגולן גבינת עיזים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 493 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דובדבנים, חומץ בלסמי, שברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם כפרי עם בשר חזיר מעושן, גבינת עיזים ודובדבנים יבשים, סלט עם דובדבנים, גבינת עיזים ופיסטוקים, ו סלט עוף צרוב עם דובדבנים ורוטב גבינת עיזים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות.לקצץ את הקרום מן הלחם, ולהשליך את הקרום. לקרוע את הלחם לחתיכות מחוספס, בגודל ביס (אתה צריך בערך 4 כוסות, סך הכל). זרוק את הלחם על תבנית אפייה מעוטרת, וטפטף אותו בשמן זית. זרוק למעיל.
אופים עד פריך וזהב כתמים, רועד את המחבת פעם אחת, 8 עד 10 דקות.בינתיים, לשים כשליש מהדובדבנים בקערה קטנה ולרסק אותם קלות עם מזלג לשחרר את המיצים שלהם.כאשר הלחם קלוי היטב, להפוך אותו לקערה גדולה. אמנם זה עדיין חם, להוסיף את השום כתוש לזרוק היטב. מניחים את הקערה בצד להתקרר לדקה או שתיים, ואז מוסיפים את כל הדובדבנים, גם מחית וגם חצוי, וזורקים.
להוסיף 2 כפית חומץ בלסמי ולזרוק שוב.
מוסיפים 1 כף שמן זית וקמצוץ או שניים של מלח וזורקים שוב.לטעום, ולהתאים את החומץ, שמן ומלח לפי הצורך. הלחם והדובדבנים צריכים להיות טעימים בעצמם. כאשר אתה מרוצה עם הטעם, להוסיף על 2 חופנים של ארוגולה ולזרוק בפעם האחרונה. סיים עם כמות נדיבה של גבינת עיזים מתפוררת וכמה טחנות של טחנת הפלפל, ומגישים.