סלט סלק עם מנדרינות
סלט סלק עם מנדרינות נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לך סלק כתום התינוק, מנדרינות, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו סלט סלק עם מנדרינות, סלט קוסקוס ושרימפס עם מנדרינות ושקדים, ו סלט גרגיר הנחלים עם פרושוטו, מנדרינות ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הסלק במחבת צלייה, לכסות בנייר כסף ולאפות אותם במשך כ 1 שעה, עד שהם רכים. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לקלף ורבע סלק.
בצלחת עוגה, לזרוק את צנוברים עם 1 כפית של שמן צמחי וטוסט אותם בתנור במשך כ 3 דקות, עד צנוברים הם חום זהוב.
באמצעות סכין חדה, לקלף את המנדרינות. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בין הממברנות לשחרר את החלקים מנדרינה. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך קערה קטנה; אתה צריך 1/2 כוס.
בקערה קטנה אחרת, לזרוק את שאלוט פרוס וחומץ פטל עם קמצוץ של מלח ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים את 1/2 כוס מיץ מנדרינה ואת הנותרים 1/4 כוס שמן צמחי ועונה את הרוטב עם מלח.
מסדרים את הסלק ואת החלקים מנדרינה על צלחות טפטוף עם ההלבשה. למעלה עם צנוברים קלויים ומגישים.