סלט סלק עם סלק מתובל מרוקאי
סלט סלק עם סלק מתובל מרוקאי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, אורגנו, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), ו סלק וריקוטה ניוקי עם סלק נבול ירוק בלסמי בגילאי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את פרוסות הסלק העגול דקה מאוד, אחידות מאוד לתוך קערה יחד עם מיץ של 2 או 3 לימונים. אתה רוצה הרבה מיץ, אבל זה לא צריך להיות soupy.2
מוסיף את הפלפל קאיין. שימו אותם בצד עד זמן הציפוי להשרות בטמפרטורת החדר. אבל אל תתנו להם להשרות יותר מ 4 שעות.
נקה את הסלק על ידי הצללה לחלוטין אותם במסננת להגדיר בקערה גדולה של מים קרים. להסעיר אותם היטב ולהשאיר להשרות כמה דקות. ואז להרים את המסננת, לנקז את המים, למלא את הקערה ולחזור עד שאין חצץ. (זה הוא גם קל הרבה יותר יעיל מאשר מים זורמים שיטת מסננת.)
מגלגלים ערימה של סלק עלים לאורך, כמו סיגר. ואז לחתוך על פני רול ביצוע שיפון מושלם על ¼ אינץ ' רחב. המשך עם כל הירוקים.
שים את הירוקים לסיר גדול עם מכסה.
הוסף כף או שתיים של מים. מכסים את הסיר ומביאים את מעט הנוזל לרתיחה. כבה את החום ולהשאיר את המכסה על 5 או 6 דקות לפני שתמשיך.
לאחר מכן לשים את הירוקים בחזרה לתוך המסננת ולחץ את נוזל ככל שאתה יכול.
פרוס 4 שיני שום והכניס אותם למחבת גדולה עם 3 כפות שמן זית כתית נוספת. Sautã© אותם בגובה בינוני עד השום מתחיל חום.
הסר את המחבת מהחום והוסף 1 כפית פפריקה, 1 כפית כמון טחון, 1 כפית אורגנו, 1 כפית מלח כשר, יחד עם כמה טחנות של פלפל שחור.
מערבבים את הירוקים המאודים בקושי מוסיפים קצת שמן זית אם התערובת נראית יבשה. 1
תלולית הירוקים על מרכז צלחת הגשה ולתת להם לסחוט טוב של מיץ לימון. להקיף את הירוקים עם שפע של סלק הזהב במרינדה גלם. טפטוף טוב של שמן זית מסיים את המנה.