קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סלק קלוי עם גרגיר הנחלים, עדשים, סופרסטה וטלג'יו

סלט סלק קלוי עם גרגיר הנחלים, עדשים, סופרסטה וטלג'יו
אם יש לכם חומץ בלסמי, סלק קלוי, גבינת טלג'יו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט סלק קלוי, אבוקדו וגרס, טלג'יו טרטינס עם ענבים, גרגיר נחלים וסלט בצל אדום, ו סלק וסלט גרגיר הנחלים.

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, לזרוק סלק, עדשים, גרגיר הנחלים עם שמן זית וחומץ בלסמי עונה לפי הטעם. מחלקים סלט בין 4 צלחות. מחלקים sopressata סביב בסיס של כל סלט. מחלקים גבינה על כל אחד מארבעת חתיכות הטוסט, ומניחים במרכז על גבי כל סלט ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
SoppressataSoppressata
לא מגן מקומילא מגן מקומי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עדשיםעדשים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)