סלט עוף בקארי
סלט עוף בקארי דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 352 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מיץ לימון, יוגורט דל שומן, ענבים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו סלט עוף בקארי, סלט עוף בקארי, ו סלט עוף בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים את המרק והמים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים עוף למרק ומבשלים, מכוסים, במשך 8 דקות. לכבות את החום ולתת עוף לעמוד בנוזל הבישול, מכוסה, עד מבושל דרך, כ -20 דקות.
הסר את העוף מן המרק להתקרר לחלוטין במקרר.
חתוך לקוביות 1/4 אינץ'. טוסט השקדים במחבת יבשה קטנה מעל חום בינוני גבוה עד ריחני ומתחיל להפוך זהב, 2 עד 3 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את היוגורט, המיונז ואבקת קארי. מקפלים את העוף, ענבים וכוסברה ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
בקערה גדולה, לזרוק את הירוקים עם שמן, מיץ לימון ומלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הירוקים על 4 צלחות בודדות, למעלה עם כף של סלט עוף ומפזרים עם השקדים.
מקור מצוין של: חלבון, ויטמין A, ניאצין, ויטמין B6, זרחן, סלניום
מקור טוב של: Riboflavin, ויטמין C, סידן, ברזל, מגנזיום, מנגן, אשלגן