סלט עוף וייטנאמי (גוי גא)
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך עוף, ג'ינג'ר, ngã2 גיא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט עוף וייטנאמי, סלט עוף וייטנאמי, ו סלט עוף וייטנאמי (מתכונים דומים).
הוראות
כבישה בצל אדום:לקלף דק לחתוך את הבצל האדום; דק דק דק.
מניחים את הבצל פרוס בקערה, מפזרים סוכר חום טפטוף עם מיץ של חצי סיד. לזרוק היטב. תניח בצד. ביצוע להדביק ג ' ינג 'ר: לנקות את הג' ינג ' ר. לקלף את שורש זנגביל עם סכין קיצוץ דק אותו.
מניחים את הג ' ינג ' ר קצוץ בבלנדר מיני, הוספת כ 2 כפות (או יותר) של מים עבור זרימה חלקה. לאסוף על 2 כפיות. תניח בצד.Prepping את העוף: להביא על 7 ליטרים של מים לרתיחה.
מוסיפים את הבצלים המטוגנים. להרתיח במשך כ 5 דקות. אין סוכר הכרחי עדיין בגלל המתיקות הטבעית של הבצל. אל תמליח.
מוסיפים את כל העוף ואת ירכיים עוף ומקלות תיפוף למרק בצל. לבשל במשך כ 10-12 דקות.
תוציא את כל התרנגולות מהסיר.
תן להם להתקרר קצת עד שתוכל להתמודד איתם ללא אי נוחות. לעשות כמה חתכים אלכסוניים עמוקים לאורך בשר הציפורים.
מניחים את חתיכות העוף בחזרה במרק.
מוסיפים חצי דייקון, בצל שלם, סוכר רוק ומלח תיבול פטריות. מביאים לרתיחה נוספת ומבשלים עוד 30 דקות עד שכל הבצל והדייקון רכים ורכים.מתבלים במלח. להחזיר לרתיחה, ואז מיד להנמיך את החום לרתיחה עדינה. מבשלים עוד 10-12 דקות.
תן להם להתקרר קצת עד שתוכל להתמודד איתם ללא אי נוחות. לגרוס את הבשר.
מפזרים 1/4 כפית פלפל שחור. שים את הבשר בצד על מגש. שמור את מרק העוף למתכון אחר (ראה טיפים).בוטנים: במרגמה ועלי, מעט למחוץ את הבוטנים. אתה עדיין רוצה לקבל חתיכות גלויות של בוטנים עבור פריך texture.Gi רוטב (רוטב סלט): בקערה, לשלב את שאר מיץ ליים, סוכר, מלח, שום כבוש, רסק זנגביל ורוטב סויה.
מערבבים היטב.זמן הרכבה: בקערה גדולה, לשלב את העוף הגרוס, צ ' ילי תאילנדי אדום, דייקון מגורר, שאלוט מטוגן מיובש. כרוב מגורר ובצל אדום כבוש עם נוזל macerating שלה. כאשר אתה מוכן לשרת, לטפטף את רוטב gi (רוטב סלט).
הוסף את כל עשבי תיבול קצוצים. לזרוק היטב. מתבלים עם יותר מלח (במידת הצורך) והפלפל השחור שנותר.
מפזרים את הבוטנים (אם אתה רוצה).
מגישים עם קצת mui t (מלח צ 'ילי) ו nc מ" מ (במידת הצורך) בצד. התקשר הכנופיה שלך באופן מיידי.לאכול עם מקלות אכילה וליהנות!
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.