סלט פסטה פסטו
סלט פסטה פסטו לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. אם יש לכם פסטה פוזילית, עגבניות שרי, כמה עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: סלט פסטה פסטו, סלט פסטה פסטו, ו סלט פסטה פסטו.
הוראות
לבשל את הפסטה: לבשל פסטה על פי הוראות על החבילה. ודא שהמים מומלחים (כפית וחצי לליטר).
הסר פסטה מחום ומתח כאשר פסטה מבושלת, אבל עדיין מוצק (אל דנטה).
צנוברים טוסט: בעוד הפסטה מתבשלת, טוסט צנוברים במחבת קטנה על חום בינוני גבוה. לפקוח עין עליהם כי צנוברים יכולים ללכת מ יפה וטעים כדי acrid ושרוף בשניות.
כאשר רוב האגוזים יש סומק של חום זהוב עליהם, להעביר אותם לקערה מגניב לנוח. הם יישרפו אם תשאיר אותם במחבת.
מערבבים פסטה עם פסטו, צנוברים, זיתים, עגבניות, בזיליקום, שמן זית: לשים פסטה בקערה גדולה.
מערבבים בפסטו בזיליקום טרי, זיתים ירוקים וצנוברים. מערבבים בעדינות עגבניות שרי, אפונה, עלי בזיליקום טריים ושמן זית. מלח ופלפל לפי הטעם.