סלט פסטה ראנץ', בייקון ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חווה, בייקון, סלט פסטה פרמזן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, גזר, פסטה farfalle, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. . מתכונים דומים: סלט פסטה חוות בייקון, סלט פסטה עם בייקון, ו סלט פסטה חוות בייקון.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים את פסטת עניבת הפרפר וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מעביר לקערה, ומקרר עד מגניב, לפחות 30 דקות.
בינתיים, מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת נייר מרופדת במגבת, בואו להתקרר, וקוצצים.
בקערת סלט גדולה, מערבבים יחד את רוטב החווה, בייקון, גבינת פרמזן, גזר, סלרי ובצל אדום עד בשילוב טוב. מערבבים קלות את הפסטה המקוררת למעיל עם רוטב, ומקררים 2 שעות כדי למזג טעמים לפני ההגשה.