תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פסיון. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם חומץ פטל, טחון allspice, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון קלוי עם סלט פירות יער חיטה, ו חזה פסיון עם ראגו פטריות בר וסלט צ'רביל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב הראשון 3 מרכיבים; לשפשף מעל פסיון מתחת לעור (העור צריך להיות רופף).
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים שד, צד עור למעלה, על מחבת מטלית מצופה ספריי בישול. חזה מעייל קל עם ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לבשר, הקפד לא לגעת העצם; אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד מדחום רושמת 18
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים ויניגרט הנותרים על תערובת ירקות, זורק בעדינות מעיל. מסדרים 2 כוסות תערובת ירקות על כל אחד 3 צלחות סלט. מחלקים פסיון באופן שווה בין סלטים; מפזרים כל אחד עם 1 כף חמוציות 1 כפית אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ג'ינג'ר משומר
ירוק
8
טפטוף שמורות ויניגרט על סלטים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
9
הערה: כדי לקבל שד פסיון 1 קילו, יש חלק הקצב שלך 2 1/4 פאונד פסיון; שמור חתיכות שנותרו לשימוש נוסף.