סלט שינקן וגרוייר אלזסי
סלט חזיר-Gruyère Alsatian דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 766 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: עוגת תפוחי אדמה אלזסיתname, עוגת תפוחי אדמה אלזסיתname, ו עוגת תפוחי אדמה אלזסיתname.
הוראות
שים את הבצל בקערה קטנה של מים קרים ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מסננים את הבצל, שוטפים, ואז מתייבשים עם מגבות נייר.
בינתיים, בכוס גדולה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את החרדל, חומץ, מלח ופלפל.
מוסיפים את השמן לאט, מקציפים.
מוסיפים את החזיר, הגבינה, הבצל והפטרוזיליה לויניגרט וזורקים.
וריאציות:: זהו מקום מצוין להשתמש נקניקים או שאריות בשר. רצועות דקות של בשר חזיר, כבש, בשר בקר, סלמי, או מורטדלה יכול לשמש במקום של בשר חזיר. או, בשבילכם אוהבי הבשר, נסו אחד מהם במקום הגבינה.
המלצת יין: אלזס ידועה ביינות הלבנים הטעימים שלה, אבל אדום מעולה, פינו ד ' אלזס, עשוי פינו נואר גם כן. כדאי לחפש כדי ליצור זיווג אזורי מסקרן. אם אתה לא יכול למצוא אחד, בוז ' ולה פירותי יהיה בסדר גמור.