סלט של עשבי תיבול טריים וירקות עם חצילים מטוגנים
סלט של עשבי תיבול טריים וירקות עם חצילים מטוגנים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 8 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח גס כשר, שמן זית, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט של עשבי תיבול טריים וירקות עם חצילים מטוגנים, סלט חצילים עם כמון ועשבי תיבול טריים, ו חציל קלוי ומרק עגבניות עם עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא שאלוט, חומץ, 1/4 כפית סומק, וכמון בקערה קטנה. בהדרגה לטאטא 4 כפות שמן. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מערבבים עשבי תיבול וירקות בקערה גדולה. (רוטב וסלט יכול להתבצע 2 שעות קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
באמצעות מקלף ירקות, להסיר קליפת חצילים ברצועות אנכיות כל 1 עד 1 1/2 אינץ', מה שהופך דפוס פסים.
חותכים חצילים לחצות לתוך סיבובים בעובי 1/3 אינץ'.
מקום סיבובים במסננת גדולה.
מפזרים בנדיבות מלח כשר וזורקים למעיל באופן שווה.
תן לעמוד עד סיבובים לרכך ולשחרר לחות, זורק מדי פעם, על 1 שעה. שוטפים סיבובים, 1 בכל פעם, ולחץ לשחרר לחות עודפת. מסדרים סיבובים בשכבה אחת על כמה עוביים של מגבות נייר. להתייבש עם מגבות נוספות.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, מטגנים חצילים עד זהב ורך, הוספת שמן יותר על ידי כפות לפי הצורך, על 2 דקות לכל צד.
מעבירים חצילים למגבות נייר לניקוז.
מפזרים פלפל ועוד סומאק, אם תרצה. לזרוק עשבי תיבול וירקות עם רוטב; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. סלט תל מעל חציל.
מקשטים עם פריחת nasturtium, אם תרצה, ומגישים.
* אבקת תיבול פירותי וחומצי עשוי גרגרי סומק יבשים קרקע. הוא זמין בשווקים במזרח התיכון, בדואר מן הקרוואן של אדריאנה (adrianascaravan.com).