סלט שעועית פינטו לובסטר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט שעועית לובסטר פינטו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 400 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, מולסה, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו סלט סלסה שעועית פינטו, שעועית פינטו וסלט תרד, ו סלט שעועית אבוקדו ופינטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המולסה, מים, חומץ, חרדל, דבש, מלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מתחיל להבהב.
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מוסיפים את השום וחלפיניו ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את השעועית ואת הלובסטר ומבשלים עד מעט מחומם דרך, על 2 דקות.
מעבירים לקערה הגשה, מוסיפים את הרוטב והפטרוזיליה וזורקים למעיל.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר טעמים להתיך.