סלט שרימפס טבולה בגריל נענע במרינדה
סלט שרימפס בגריל במרינדה מנטה הוא מנה עיקרית ללא חלב ופסקטרי . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 418 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. זהו מתכון יקר למדי לחובבי האוכל המזרח התיכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם מים, בורגול סדוק גס, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-24 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס במרינדה עם טאבולה, עגבניות ופטה, סלמון בגריל במרינדה הדרים עם סלט טבולה , וסלמוןבגריל במרינדה הדרים עם סלט טבולה .
הוראות
שרימפס בגריל, מתכון בהמשך
מניחים בורגול בקערה ויוצקים את המים הרותחים מעל. מכסים בניילון ומניחים לעמוד עד שהבורגול רך ורוב המים נספגים, כשעה עד שעתיים.
מסננים את הנוזלים העודפים מהבורגול ומערבבים פנימה את הארוגולה, הבצל הירוק והנענע.
טורפים יחד את מיץ הלימון, השום והשמן ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את התערובת על הבורגול ומתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הטאבולה לצלחת ומעליה את השרימפס הצלויים.
מערבבים מיץ, נענע, שמן ופלפל בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מניחים שרימפס בקערה, יוצקים את המרינדה ומערבבים כך שיצפה בצורה אחידה במרינדה. להשרות במשך 10 דקות.
מחממים גריל לגבוה. מתבלים את השרימפס במלח וצולים בגריל במשך 1 עד 2 דקות לכל צד או עד שהם מעט חרוכים ורק מבושל.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. שרדונה של יקב אלדרברוק עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![יקב אלדרברוק שרדונה]()
יקב אלדרברוק שרדונה
ניחוחות של אננס ומנגו מודגשות עם וניל, אניס וקוקוס. הפה מלא ברמזים של אגס וחמאה, עם גימור שקדים קלוי ארוך. יין זה משתלב היטב עם סלט שרימפס שומר ולימון, צדפות ים עם סלסת מנגו, לובסטר עם רוטב תירס צלוי, עוף עם בייקון מעושן תפוח ואורז בר, ריזוטו דלעת עם מרווה, סלמון עם רוטב זעפרן לימון.