קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות68
מגזין

סלט תות עם רוטב בלסמי-הל

סלט תות עם רוטב בלסמי-הל
זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם צוף אגבה, חומץ בלסמי, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. עם כפית מתכונים דומים: סלט תות עם רוטב בלסמי-הל, סלט קינואה גבינת עיזים תות עם רוטב בלסמי תות, ו סלט תות ואבוקדו עם רוטב בלסמי תות.

הוראות

1
לטאטא חומץ בלסמי, נקטר אגבה, הל, קמצוץ מלח וכמה טחינות נדיבות של פלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מתגלגלים בתותים ובאוכמניות, מפזרים עליהם את המנטה וזורקים בעדינות, נזהרים לא לפגוע בגרגרים. לטעום ולהתאים את התבלינים לחיך שלך.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3
צילום קאט טויטש