קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות25
מגזין

סלט תירס ואבוקדו

סלט תירס ואבוקדו
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, סלט תירס ואבוקדו עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 166 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמו הר ד ' אובר במחיר סביר. אם יש לכם מיץ ליים, עגבניות ענבים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט פסטה אבוקדו שרימפס, תירס וקליפורניה וטיול אבוקדו בפחית, סלט פסטה אבוקדו שרימפס, תירס וקליפורניה וטיול אבוקדו בפחית, ו סלט פסטה אבוקדו שרימפס, תירס וקליפורניה וטיול אבוקדו בפחית.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, מבשלים את התירס במשך 3 דקות עד שהעמילן פשוט נעלם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים וטובלים את התירס במי קרח כדי לעצור את הבישול ולקבוע את הצבע. כשהתירס קריר, חותכים את הגרעינים מהקלח, חותכים קרוב לקלח ומניחים אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
זורקים את האבוקדו עם מיץ הלימון ומוסיפים אותם לקערה עם התירס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים לקערה את העגבניות, הפלפלים האדומים, הבצל, פלפלי הג ' לפנו וגרידת הליים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הקציפו את מיץ הליים, שמן הזית, 2 כפיות מלח כשר, פלפל שחור, שום ופלפל קאיין יחד בקערה קטנה ושפכו על הירקות. לזרוק היטב. שומרים בקירור עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרואנר וולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. אתה יכול לנסות פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווי נעורים של לימון ויערה מרובדים מעל מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מבשלות פירות, מזדקנת על שמרים שמרים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.