אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, סלט תירס ואבוקדו עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 166 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמו הר ד ' אובר במחיר סביר. אם יש לכם מיץ ליים, עגבניות ענבים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט פסטה אבוקדו שרימפס, תירס וקליפורניה וטיול אבוקדו בפחית, סלט פסטה אבוקדו שרימפס, תירס וקליפורניה וטיול אבוקדו בפחית, ו סלט פסטה אבוקדו שרימפס, תירס וקליפורניה וטיול אבוקדו בפחית.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, מבשלים את התירס במשך 3 דקות עד שהעמילן פשוט נעלם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים וטובלים את התירס במי קרח כדי לעצור את הבישול ולקבוע את הצבע. כשהתירס קריר, חותכים את הגרעינים מהקלח, חותכים קרוב לקלח ומניחים אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
זורקים את האבוקדו עם מיץ הלימון ומוסיפים אותם לקערה עם התירס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פלפל ארבול מיובש
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרואנר וולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. אתה יכול לנסות פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווי נעורים של לימון ויערה מרובדים מעל מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מבשלות פירות, מזדקנת על שמרים שמרים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.