סלט תפוחי אדמה אפוי
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? סלט תפוחי אדמה אפוי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-50 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם מיונז, גבינת צ'דר, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה אפוי, סלט תפוחי אדמה אפוי, ו סלט תפוחי אדמה אפוי.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים עם מים מלוחים קלות. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד רק במכרז, על 15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר. דייס התקרר פעם.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. אפשר להתקרר, ולהתפורר בייקון לקערה גדולה.
מניחים את תפוחי האדמה המקוררים לתוך הקערה עם בייקון, ומערבבים את השמנת החמוצה, מיונז, גבינת צ ' דר, עירית, מלח ופלפל. הקפיאו לילה לפני ההגשה.