סלט תפוחי אדמה גבינת קוטג
סלט תפוחי אדמה גבינת קוטג'נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 210 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם תפוחי אדמה, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 9 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו מאפינס גבינת קוטג'בטטה חמוציות, סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים, ו סלט גבינת קוטג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים לתוך סיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים על ידי 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים למשך 15 דקות.
יוצקים את המים החמים, ואז מקררים את הביצים מתחת למים זורמים קרים בכיור. קלף פעם אחת קר.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מומלחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מסננים ומאפשרים לאדים להתייבש במשך דקה או שתיים. שוטפים את תפוחי האדמה במים קרים, ומאפשרים להתקרר. פורסים את תפוחי האדמה המקוררים לקערת סלט גדולה.
קוצצים 2 ביצים קשות לקערה עם תפוחי האדמה, ומערבבים פנימה את הסלרי, הצנוניות, הפלפל הירוק והבצל הירוק. מערבבים יחד את גבינת הקוטג ' והמיונז בקערה ויוצקים על תערובת תפוחי האדמה. זורקים קלות לשילוב, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. פורסים את יתרת הביצה הקשה, מסדרים את הפרוסות על גבי הסלט לקישוט ומפזרים זיתים שחורים.